Voor Jou

In mijn ondersteunend werk als Mentor en Inspirator richt ik mij voornamelijk tot sensitieve, (hoog)bewuste Vrouwen die diep van binnen voelen dat het anders kan en op zoek zijn naar richting en inspiratie om (nog) meer bewust in het Leven en in hun Kracht te staan.

De meesten onder hen hebben reeds een (lange) weg van persoonlijke en spirituele groei afgelegd en voelen dat ze vanuit hun pure Zijn hun bijdrage willen leveren aan een Nieuwe Wereld. Ze komen bij mij terecht op momenten dat ze (even) vastlopen in hun groeiproces en aan een doorbraak toe zijn. Daarbij koesteren ze een diep verlangen om het potentieel dat ze in zich dragen (en nog niet ten volle benutten) te gaan neerzetten.

Sta jij aan het begin van je spiritueel groeiproces, en voel je je aangesproken door mij en door wat je hier op mijn site leest? Uiteraard ben je welkom (ook als Man) voor een oriënterend gesprek, waarin we verder kunnen kijken of en hoe ik voor jou van betekenis kan zijn.

Daarnaast werk ik samen met een netwerk van goede coaches naar wie ik kan doorverwijzen, als dat nodig blijkt.

 

1 op 1

Je kan bij mij individueel terecht als je vastloopt in je persoonlijk of spiritueel groeiproces.

Ik werk voornamelijk online, via What’s App of Signal calls. Het voordeel hiervan is dat je geen afstanden hoeft af te leggen en rustig vanuit je eigen plek met mij kan bellen. Een eerste kennismakingsgesprek kan uiteraard altijd live (of via Zoom) gebeuren, als jij dat wenst.

Energetische uitwisseling: 60€/u (losse sessie). Je kan ook kiezen om een (kort) traject te volgen. Dit is voordeliger voor je.  Meer info ontvang je tijdens een  kennismakingsgesprek.

Voor wie reeds vertrouwd is met mij en mijn manier van werken, heb ik een uniek en krachtig (online) ‘Deel & Heel’-concept. Dit betekent dat jij kan delen op de momenten dat je vastloopt. Dit kan via mail, What’s App/Signal spraak- of tekstbericht.

Het delen en vrijgeven van waar je tegenaan loopt, werkt als een ‘helende balsem’. Jouw bericht wordt ontvangen in een warme, liefdevolle en oordeelloze bedding, waarin alles er mag ZIJN. Dit brengt rust en tegelijk opening en nieuwe beweging in je proces omdat je het naar buiten brengt. Jouw bericht komt terecht in wat ik dan het ‘helend Veld’ noem, wat heel krachtig is.

Ik lees of beluister jouw bericht, zodra dat voor mij mogelijk is. Hierbij stem ik mij af op jouw woorden en op jouw Ziel (= wie jij puur bent, als je helemaal jezelf kan en mag zijn). Van hieruit geef ik jou een helende boodschap terug. Niet enkel de woorden die ik inspreek of de inzichten die ik je doorgeef zijn helend. Doorheen mijn boodschap vloeit er een voelbare energie van Liefde en bemoediging naar jou toe.

“Het is echt zalig hoeveel liefde ik voel stromen wanneer ik jouw berichten beluister. Een helende straal voel ik dan door mij heen gaan en ik krijg het echt warm van binnen!”
Nathalie Roegiers

Mijn ondersteuning brengt je opnieuw in een diepe verbinding met je Zelf, met je eigen waarheid en wijsheid, waardoor jouw volgende stap in jouw groeiproces duidelijk(er) wordt.

Energetisch uitwisseling via Deel & Heelconcept: 60€/45min (meestal antwoord binnen de 48u, m.u.v het weekend).

Ook hier kan je opteren voor een reeks en komt dit voordeliger voor je uit.  Contacteer me gerust voor meer info. Maandelijks heb ik ruimte voor een 4-tal Vrouwen om gebruik te maken van dit concept.

“Je hebt een mooie verbinding met het Veld, An. Dit helpt me bij zware stukken, als ik er niet uit geraak om even je hulp in te roepen waar nodig. Even een kleine hulplijn naar het universum als ik even door het bos van emoties de bomen niet meer zie. Dit blijft niet theoretisch, maar jij vult deze boodschappen meteen aan met zeer praktische tips vanuit je eigen levenservaring. Dat maakt de aangereikte hulp meteen al praktisch toepasbaar. Deze combi maakt dat je er echt uitspringt voor mij. De antwoorden en de inzichten die je me aanreikt, geven mij telkens, op een liefdevolle manier, handvaten om verder mee te gaan.”
Elke Parmentier

Offline werk ik vooral  via wandel- en natuurcoaching. Ik woon vlakbij een prachtig natuurgebied in Heuvelland, één van de mooiste streken die Zuid-West-Vlaanderen rijk is.

Het unieke in mijn manier van werken is dat ik waardevolle inzichten uit mijn therapeutische (en evidence based) opleidingen (en meer dan 30 jaar ervaring hierin), koppel aan wijsheden uit mijn eigen diep doorleefd transformatieproces en dit alles afstem op het Universele Veld van Liefde, het Universum, de Bron, … hoe jij het ook noemen wil. Jij ontvangt bijgevolg het beste uit beide werelden. 

 

 

"In alle integriteit her-inner ik jou aan wie jij werkelijk bent en dat is pure Liefde!

Groepsaanbod

Mijn groepsaanbod is geen vaststaand gegeven, maar evolueert mee met de seizoenen en met wat er door mij heen wil ontstaan.

In het verleden faciliteerde ik o.a. Vrouwencirkels bij Volle en Nieuwe Maan, Verbindende Bijeenkomsten voor Lichtwerkers, Vrouwen-Ziels-Verwenmomenten en -dagen, Workshops Visionboard maken.

Momenteel richt ik mij voornamelijk op ons concept ‘Waar de Hemel de Aarde kust’, wat ik enkele jaren terug samen met mijn man startte. Centraal hierin staat onze missie: In de warmte en de gezelligheid van onze thuisplek, te midden de natuur en de heuvels van onze prachtige streek, brengen we gelijkgestemden rond de tafel. Het gaat om mensen die zich willen inzetten om mee te bouwen aan een betere wereld en die op een fijne manier met elkaar willen connecteren.

Tijdens deze inspirerende en verbindende bijeenkomsten kan je genieten van samenzijn met gelijkgestemde zielen, van activiteiten om persoonlijk en spiritueel te groeien én niet in het minst van lekker en gezond eten. Een mooie combinatie van Hemelse en Aardse geneugten dus.

Onze keuken is gezond, vaak vegetarisch, maar ook ‘flexitarisch’. Wij werken zoveel mogelijk met groenten en kruiden  uit onze eigen biologische tuin. Alle gerechten zijn huisgemaakt en met veel Liefde door mijn man bereid.

Waar de Hemel de Aarde kust ...

Deze foto’s zijn genomen in onze tuin. Wie bij ons komt genieten, krijgt dit prachtig uitzicht er zomaar bij. Word je graag persoonlijk uitgenodigd voor deze verbindende bijeenkomsten? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in. Om een huiselijke sfeer te behouden werken we met kleine groepjes. Tijdig inschrijven is de boodschap.

        
"Dit is helemaal thuiskomen in een warme bedding, te midden de 'West-Vlaamse Heuvels', verbinden met de Natuur en met gelijkgestemden en ondertussen genieten van heerlijke gerechtjes. Allemaal vers en huisgemaakt. Wat een geschenk aan mezelf. Pure voeding voor mijn lichaam en Ziel is dit!"
"Alles op en top in een warm en liefdevol decor ... Het was heerlijk genieten! Niet alleen van het samenzijn met gelijkgestemden maar evenzeer van de heerlijke gerechtjes en culinaire verwennerijen van jouw bescheiden chef kok in huis!"
“Mooi An en Henk, hoe jullie binnen dit concept élk jullie eigen ding doen maar de verbinding en de liefde tussen jullie echt wel voelbaar is.”

juni 2024

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Events for 1 juni
Geen evenementen
Events for 2 juni
Geen evenementen
Events for 3 juni
Geen evenementen
Events for 4 juni
Geen evenementen
Events for 5 juni
Geen evenementen
Events for 6 juni
Geen evenementen
Events for 7 juni
Geen evenementen
Events for 8 juni
Geen evenementen
Events for 9 juni
Geen evenementen
Events for 10 juni
Geen evenementen
Events for 11 juni
Geen evenementen
Events for 12 juni
Geen evenementen
Events for 13 juni
Geen evenementen
Events for 14 juni
Geen evenementen
Events for 15 juni
Geen evenementen
Events for 16 juni
Geen evenementen
Events for 17 juni
Geen evenementen
Events for 18 juni
Geen evenementen
Events for 19 juni
Geen evenementen
Events for 20 juni
Geen evenementen
Events for 21 juni
Geen evenementen
Events for 22 juni
Geen evenementen
Events for 23 juni
Geen evenementen
Events for 24 juni
Geen evenementen
Events for 25 juni
Geen evenementen
Events for 26 juni
Geen evenementen
Events for 27 juni
Geen evenementen
Events for 28 juni
Geen evenementen
Events for 29 juni
Geen evenementen
Events for 30 juni
Geen evenementen