Over Mij

Ik groeide op in een groot en nuchter West-Vlaams arbeidersgezin en leerde dat je best doen, hard werken en vooral geen onzin uitkramen belangrijk was om te slagen in het leven.

Meer dan 30 jaar werkte ik als klassiek opgeleid hulpverlener (Bachelor Maatschappelijk Werk en Lichaamsgericht psychotherapeut in evidence based sectoren (als jongerenbegeleider in het gewone onderwijssysteem en daarnaast als (erkend) psychotherapeute in een klassieke groepspraktijk.

Echter al die tijd voelde ik een zeker ‘gemis’. 

Van jongs af aan was ik geconnecteerd met een ‘allesoverstijgend veld’ en voelde ik veel Liefde en wijsheid in mij die ik met de wereld rondom mij wou delen.  Maar ik hield mij in, uit angst om niet au serieux genomen te worden. Toen ik als kind mijn waarheid sprak werd er met mij gelachen. Dus ging ik ervan uit dat ik onzin uitkraamde.

Bijgevolg deed ik als hypersensitief kind (en later ook als volwassene) enorm mijn best om ‘normaal’ te zijn en erbij te horen. Immers, ik wou graag gezien worden, niemand ontgoochelen en vooral, ik wou ‘slagen in het leven’.

Tot ik op mijn 52ste, na meerdere burnouts en een bore out zo ver verwijderd was geraakt van mezelf en mijn Essentie, dat de weg terug de enige optie was.

Meer dan 30 jaar intensief persoonlijk werk hebben mij gebracht waar ik nu sta. zek

 

Van levensworstelaar naar levenskunstenaar

Vanuit alles wat het leven me de voorbije 30 jaar heeft geleerd sla ik nu een brug tussen Hemel en Aarde en combineer ik in mijn Zielswerk waardevolle  inzichten uit mijn evidence based opleidingen met wijsheid uit mijn eigen diep doorleefd transformatieproces. Dit alles gekoppeld aan mijn verbinding met het alles overstijgende veld van Liefde, het Universum, de Bron, het Veld, … hoe je het ook noemen wil. Een veld waar we allemaal mee verbonden zijn en een verbinding die we allemaal weer ‘open’ kunnen maken.

Ik ben erin geslaagd om mezelf te transformeren van een doorwinterd levensworstelaar naar een bezield levenskunstenaar.

Van hieruit kies ik élke dag opnieuw om mijn Hemel op Aarde te creëren en van hieruit daadwerkelijk bij te dragen aan het bouwen van een Nieuwe Wereld en heling van onze Moeder Aarde.

Het is mijn grootste passie om alles wat het leven me, doorheen dit intense transformatieproces heeft geleerd, aan jou door te geven. Mijn inzichten en wijsheid vanuit diep doorleefde ervaringen, deel ik graag met wie klaar is om zelf deze transformatie te maken.