Puur An Deelt!

Met mijn podcast ‘Puur An deelt’ breng ik een boodschap van Hoop en Vertrouwen in deze Woelige Tijden. Ik deel wat het Leven voluit LEVEN mij heeft geleerd en nog élke dag leert. Met duizend keer vallen en duizend en een keer weer opstaan.

Daarnaast tune ik ook in op vragen van luisteraars en op thema’s waar Vrouwen die mij terecht komen, in vastlopen.  Vanuit afstemming geef ik de antwoorden terug die door me heen stromen. Ik ga daarbij geen enkel onderwerp uit de weg en deel vanuit mijn kwetsbaarheid én mijn kracht, afgestemd op de Universele Bron van Liefde.

Binnenkort ga ik voor ‘Puur An deelt’ ook het gesprek aan met andere ontembare Vrouwen. Het zijn voor mij, élk op hun eigen manier, krachtige Vrouwen, die mij geïnspireerd hebben op mijn pad.

Al enkele jaren droomde ik ervan om een eigen podcast te maken. Het is mijn manier om mijn boodschap de wereld in te dragen en een stem te geven aan wat er diep van binnen in mij leeft. En dat is een Ontembare, Krachtige Oervrouw die meer dan ooit nu stuwt om naar boven gebracht en gehoord te worden.

Deze eerste aflevering (de aankondiging van mijn podcast) is gemaakt aan de voet van mijn lievelingseik. Die krachtboom die als geen ander mijn diepste worstelingen en mijn grootste vreugdes kent.

Het samenwerken met de Natuurelementen, heeft me al zoveel moois gebracht. En niet in het minst een diepe (herstelde!) verbinding met mijn eigen natuur, mijn ‘Oerbron’. De reden ook waarom ik spreek over die Ontembare Oervrouw in mij.  

Het gaat om mijn eigen Spirit, mijn diepste kracht,  waar ik zover vandaan was geraakt, omdat ik het grootste deel van mijn leven zo hard mijn best heb gedaan om mee te draaien in wat de mainstream ‘normaal’ noemt.

De Ontembare Vrouw is mijn metafoor voor onze Ziel die élk van ons roept om terug te keren naar onze ware aard, onze ware natuur, naar wie we werkelijk zijn en dat is PURE LIEFDE! 💖💖💖

Deze Vrouwelijke Energie (in Vrouwen én in Mannen aanwezig) is eeuwen lang onderdrukt geweest, waardoor de Mannelijke energie (verstand, controle, macht, …) is doorgeslagen. Langzaam maar zeker  is de Vrouwelijke energie nu terug haar plek aan het innemen. Met mijn podcast wil ik daar mijn bijdrage aan leveren.

Dit evenwicht tussen beide energiëen (in en daarmee ook buiten onszelf) is cruciaal om diep te kunnen helen en een Nieuwe Wereld te creëren.

De energie doorheen mijn podcast is krachtig, aardend en gedragen.  Een mooie combi van Mannelijke en Vrouwelijke energie dus. 😉 

Het is mijn missie om jou met deze podcast te inspireren om terug te connecteren met de pure en ongerepte energie in jezelf en met wat zij jou te vertellen heeft.