Zomerse Deel- en Heel Vrouwencirkels in Centrum Vederlicht

Op 13 en 28 juli en op 11 en 27 augustus van 19u30 tot 22u

We komen samen in een Zachte Krachtcirkel om te delen en te helen waar we tegenaan lopen, in onszelf en in de grote wereld daarbuiten. De energie van deze cirkels werkt diep ondersteunend om de Mannelijke en de Vrouwelijke energie in onszelf terug in balans te brengen. We gaan aan de slag met zachte oefeningen om in ons bekken te landen. We benutten de energie en het thema van de Volle/Nieuwe Maan om onze intenties te plaatsen voor de komende periode en om los te laten wat ons niet meer. Je kan delen (ook anoniem) waar je tegenaan loopt. Je ontvangt van mij een gechannelde boodschap van je Ziel, die helend én transformerend is voor je eigen proces, voor dat van de andere Vrouwen in de cirkel én voor het Collectief.

Bijdrage: 33€/avond (reading/healing, verse thee en gezond gebakje inbegrepen) – vooraf inschrijven! Bijzondere editie op 11 augustus: Medicine Music ligconcert met de Nederlandse singer/songwriter en stembevrijder Nienke Soul Sound.

In mijn ondersteunend werk als Mentor en Inspirator richt ik mij voornamelijk tot sensitieve, (hoog)bewuste Vrouwen die diep van binnen voelen dat het anders kan en op zoek zijn naar richting en inspiratie om (nog) meer bewust in het Leven en in hun Kracht te staan.

Natuurcirkels voor Vrouwelijke Lichtwerkers (eigen natuurplek in Westouter)

Op 7, 8 en 9 juli van 19u30 tot 22u

Meer dan ooit worden we uitgenodigd om nog dieper te gaan connecteren met onze Ware Natuur, ons stralend Licht. En waar kan dit beter dan midden in de natuur van moeder Aarde, in aanwezigheid van alle natuurelementen?

We werken met de energie van de dubbele data die bijzonder ondersteunend is om door ons heen te laten stromen wat er is: angsten toelaten, kwetsbaarheid en kracht mogen uiten, verdriet en vreugde delen, overstijgen wat ons nog tegenhoudt om helemaal in ons Licht te gaan staan. We eindigen met een drankje en een hapje rond het Vuur. Bijdrage: 33€/avond

Sacred Sisterhood - Workshop bekken- en stembevrijding in Westouter met An Denys en Nienke Crijns (Nienke Soul Sound)

Op 13 augustus

Aansluitend heerlijk zomers (walking) diner met live muziek van 16u tot … (einde rond het Vuur) Bijdrage: 117€ all in! Meer info volgt later.

1 op 1 (natuur)coaching / reading & healing

Op afspraak in Centrum Vederlicht te Poperinge of in de natuur te Westouter. Binnenkort ook aan zee! Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info en zomerse kortingen!