Waarom ik kies om een baken van Licht te zijn

✨💖✨

In het woelige water, waarin we ons momenteel met z’n allen bevinden, kies ik heel bewust om een baken van Licht en Vertrouwen te zijn.

Ik doe m’n best om me niet te laten meeslepen in de ‘strijd’ die er woedt tussen voor- en tegenstanders van de vaccins, de maatregelen, tussen waarheid of onzin van het hele C-gebeuren en de pijn die het oordelen en veroordelen met zich mee brengt. Strijden ‘tegen’ iets houdt alleen maar in stand wat we helemaal niet willen dat er gebeurt: nog meer strijd!

Dit laatste, in een notedop, wat een pittige relatiecrisis tijdens de 1ste lockdown me geleerd heeft. Respect voor elkaar, elkaars anders-zijn en anders denken bracht de rust en de harmonie in mezelf en in mijn meer dan 30 jaar durende relatie terug.

‘Uit de strijd stappen’ is een keuze die zowel mezelf, mijn naaste omgeving als het grotere geheel ten goede komt. Wat helemaal niet wil zeggen dat ik mezelf en waar ik voor sta verloochen. Ik ben trouw aan mezelf en probeer iedere keer weer te voelen wat voor mij/ mijn innerlijke wijsheid ‘klopt’ en wat niet. Welke berichten resoneren met mijn geloof en vertrouwen in een betere wereld en welke niet. Wat mij beklemt en naar beneden haalt, probeer ik los te laten. Toegegeven, niet altijd makkelijk! Mijn hart bloedt als ik berichten in de media zie die de collectieve angst de hoogte in jagen. Dan denk ik aan mijn 83-jarige mama en aan zovelen die angstig zijn. Angst om ziek te worden en te sterven, angst om geïsoleerd te geraken, angst voor tekort, … Op die momenten giert er een ‘Jeanne d’ Arc energie door m’n aderen 😉.

Precies dan wil ik het van de daken schreeuwen! Dat het goed komt en dat het tij zal keren. Meer nog, dat het al gekeerd IS, maar dat de meesten onder ons dit (nu) nog niet voelen. Een verhoogd bewustzijn zorgt ervoor dat dit vertrouwen heel voelbaar wordt. Dat alles wat nu gebeurt (verstrenging van de maatregelen, nieuwe lockdown, …) deel uitmaakt van een Kosmisch Plan dat onze Aarde naar een hogere trilling brengt en de mensheid naar een hoger bewustzijn. Dat we ons nu te midden een ‘systeemcrash’ bevinden en wel degelijk op weg zijn naar een nieuwe samenleving en een nieuw tijdperk. Alleen kan dit nieuwe niet gebouwd worden op de brokstukken van het oude. Het puin dient eerst geruimd te worden en daar zijn we nu volop mee bezig.

Je hoeft niet eens alles te begrijpen wat ik hier deel. Ons verstand zit al te vaak het (verder) openen van ons hart in de weg. ‘Voel’ vooral wat deze oprechte boodschap met jou doet. Voel de energie! Voel of het jou vertrouwen inboezemt en hoop geeft. En indien niet, laat het los. Indien wel, dan nodig ik jou uit om vanuit dit voelen de berichten die op jouw pad komen ivm het hele C-gebeuren te scannen. Geven ze jou hoop? Energie? Vertrouwen in de toekomst of niet? …Alleen JIJ weet wat klopt voor jou/jouw hart. Alleen JIJ weet wat resoneert met jouw innerlijke wijsheid en wat niet. Niemand anders kan dit voor jou beslissen. Niet de media, niet de experts, niemand …Jouw innerlijke wijsheid is diep verbonden met de Universele Wijsheid en jou hiermee terug in contact brengen is wat ik hier te doen heb.

Bijgevolg kies ik om in deze turbulente tijden een baken van Licht te zijn omdat dit resoneert met wie ik ben en wat ik diep van binnen voel. Daarom spreek ik mijn waarheid en behoed ik mezelf voor de gekende valkuil om een ander daarmee te willen overtuigen. Want ook dat werkt averechts. Ik hoef helemaal niemand te overtuigen. Als ik oprecht, respectvol en vanuit het diepste van mijn hart uitspreek, wat resoneert met mijn ziel en met wat ik hier te brengen heb, dan doet de energie haar werk. En dan voel jij dat. Meer hoef ik op dit moment niet te doen. Meer hoef jij op dit moment niet te doen …

Keep the Faith! Together We Are Strong!

In Liefde,

An 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *