Durf jij nog dromen?

“Jij leeft met je hoofd in de wolken, kom es met je voeten op de grond!”

“Je bent een dromer, wees es wat realistisch!”

“Jij gelooft nog in sprookjes zeker?”

“Doe toch eens normaal!”

Ik heb ze vaak gehoord bovenstaande uitspraken en ze hebben me meermaals doen twijfelen, aan mezelf én aan mijn droom voor deze wereld: meebouwen aan een Nieuwe Wereld en daarmee een Hemel op Aarde crëeren…

Maar ik ben een Steenbok, een dubbele dan nog wel en volhouden is mijn motto.

Ik heb het de voorbije jaren allemaal onderzocht. Het ‘realistisch’ zijn en het Leven leven naar het verwachtingspatroon van je omgeving en dat van de maatschappij. En meermaals ben ik er flink ziek van geworden. 

Ik heb het allemaal gevoeld én doorvoeld en dat blijf ik doen! Wat klopt écht voor mij? Wat werkt écht voor mij? Zonder schroom, maar met bijzonder veel dankbaarheid, durf ik nu zeggen dat ik mijn ‘Hemel op Aarde’ leef. 

Ik ben er ALTIJD (deep down!) blijven in geloven en op vertrouwen. Zelfs op de momenten dat ik er helemaal geen reden meer toe had. En dat wil niet zeggen dat ik geen uitdagingen meer heb! Oh jawel! Maar ik ga ze aan en zoek steun wanneer ik er alleen niet uit geraak. En ze ver-rijken me, iedere keer opnieuw!

Als Spiritueel Mentor & Inspirator voor (hoog)bewuste Vrouwen, werk ik met Vrouwen die nog durven geloven in een betere, nieuwe wereld. Geen ‘oud normaal’. Alles rondom ons laat zien dat dit niet (meer) werkt! Ik deel met deze Vrouwen alles wat het leven me heeft geleerd om daadwerkelijk mijn Hemel op Aarde te creëren! 

Dus JA! Ik heb mijn hoofd in de wolken. Maar ondertussen (na meer dan 30 jaar persoonlijk transformatiewerk) ook mijn voeten diep geworteld. Precies daarom ben ik zo gek op bomen. Zij hebben immers ook hun kruin naar de Hemel gericht en hun wortels diep in de Aarde.

Vandaag staat de Nieuwe Maan in het teken van Vissen. Deze energie nodigt ook jou uit om te dromen, om je intuïtie hierin te volgen en jouw zaadjes te planten. 

De ‘nieuwe’ wereld wacht op je! 💖

#thepowerofbelieve #letscreateheavenonearth #droomjeleven #leefjedroom #puuran  #nieuwemaan #boomwijsheid #boomlover #universum #universelewetten #hoogsensitief #hsp #femaleempowerment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *