Liefdesrebel

Ik ben een  Liefdesrebel op LEEF-tijd!  😊

En neem dat laatste maar in de breedste betekenis van het woord!

Maar ik ben niet langer een rebel die ‘strijdt tegen’. 

OMG, dat heb ik lang genoeg gedaan en dat maakte mij zo moe.

Een tijdje terug heb ik de strijd opgegeven …

Ik strijd niet meer tegen, ik ‘ijver’ alleen nog maar ‘voor’!

En het belangrijkste van allemaal: ik doe dit niet langer alleen, maar SAMEN met véél andere Liefdespioniers en Lichtdragers ijver ik voor meer Liefde, Warmte, Vertrouwen en Licht in deze wereld.

Noem ons gerust ‘Crazy Ones’. 😉 Deze wereld heeft ‘Crazy Ones’ nodig om het hoofd boven water te kunnen houden in deze pittige tijden en om het tij te helpen keren.

Op Pinkstermaandag heb ik samen met een groepje Vrouwen het energieveld geopend voor ons ‘Love Shine a Light Liefdesoffensief’.

Het was een prachtig moment! Magisch eigenlijk: rondom ons was er regen en donder, maar op  de plek waar we ons met elkaar verbonden en dansten, daar brak de zon door het wolkendek en scheen ze in haar volle kracht! 

Net als de zon schijnt ook Liefde een Licht op alles wat in deze turbulente tijden Licht nodig heeft en dat is wat wij met Love Shine a Light in de wereld willen zetten!

The Power of Love is Here & Now! 

#loveshinealight #liefdesoffensief #thepoweroflove #liefdespioniers #lichtdragers #crazyones  #natuurmagie #vollemaan #vollemaanenergie #liefdesenergie #thepowerofhereandnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *